videograaf
trouwfilms     

1, 2 of 3 camera'sHet uiteindelijke doel is om de dag blijvend terug te kunnen zien. Er wordt gewerkt met meerdere camera’s, zo is het heel leuk om in de trouwauto een camera te plaatsen, terwijl de auto over de weg ook gevolgd wordt. Zie fragmentjes. Ook bij een eventuele kerkdienst is het mooi met twee of zelfs drie camera’s op te nemen. Het is ook mogelijk dat de gasten via de camera een woordje richten aan het bruidspaar.

De reportage van plusminus 60 minuten wordt op een HD DVD of naar keuze op een Blu-ray DISC geleverd. Op een tweede DVD wordt de trouwceremonie volledig gezet, met daarbij de eventuele gehouden speeches. Als er ook een kerkdienst is, komt deze ook volledig op een derde DVD. De toe te voegen muziek gaat in overleg.


   

Prijzen


Er worden 3 richtprijzen gehanteerd:

  • Voor een opname van een dagdeel  € 300,00  

  • Volledige dag tot 22.00 uur  € 500,00

  • Volledige dag tot het einde van de dag € 600,00.

Boven deze prijzen nog een vergoeding voor de reiskosten.


 


Aanbevelingen


Aanbevelingen, overgenomen van de advertentie op marktplaats.


Videograaf bruiloft in Den Haag

Geplaatst door Linda den Heijer 

Twijfel niet!! Wij zijn op 6 september getrouwd en Jos heeft onze dag perfect vastgelegd. Jos is zeer gemotiveerd om een schitterende reportage de maken. Het heeft al onze verwachtingen overtroffen en wij zijn Jos erg dankbaar voor de mooie reportage!
Nogmaals: indien u twijfelt, niet twijfelen maar gewoon doen!
Jos, bedankt!
Groetjes Alex & Linda

 

Huwelijksreportage in Arnhem

Geplaatst door Van der Garde

Wij hebben niet getwijfeld over het schrijven van wel of niet een aanbeveling voor Jos op Marktplaats, wel over de inhoud ervan. Want welke woorden doen recht aan wat Jos voor onze bruiloft heeft gedaan? Sinds het moment dat wij voor hem hadden gekozen, hebben wij te maken gehad met een enthousiaste en zeer bekwame man. Hij wist zich goed te verhouden binnen ons gezelschap en ook de samenwerking met onze fotograaf verliep prima. Daarnaast heeft Jos veel leuke ideeën toegepast in onze video, die wij al na slechts 1,5 week na onze bruiloft hebben ontvangen. Foto's zijn mooi maar met een video van Jos herbeleef je de bruiloft pas echt! In 1 woord fantastisch. Jos...bedankt!
Boudewijn en Leonie

 

Video bruiloft Wim en Erika in Harderwijk

Geplaatst door Benschop

Jos is echt een aanrader. Hij heeft prachtige beelden gemaakt en we hebben heel snel een prachtige DVD gekregen, echt leuk! Je ziet weer andere beelden dan de fotograaf heeft gemaakt of heeft gemist. 
Het licht / het beeld ( op onze zonnige dag) was heel mooi gefilterd. Hele leuke muziek erbij, top!
Wim en Erika 

 

Dvd opname in Drunen

Geplaatst door M.

Wij zijn 19 april 2013 getrouwd en hebben de gehele dag vast laten leggen door Jos. We zijn zo blij dat we dat hebben laten doen want de DVD is prachtig!! Er zijn al heel wat traantjes gevallen bij het kijken van de DVD. We beleven de dag weer helemaal opnieuw. Jos heeft het heel mooi gedaan en willen hem aan iedereen aanbevelen.

Jos bedankt!! Groetjes Marjolein en Bas

 

Videograaf bruiloft in Nijkerk

Geplaatst door Antoine

Jos van Vogelpoel heeft onze bruiloft op dvd vastgelegd. Bij de eerste kennismaking bij Jos thuis in Nieuwegein was er direct een klik. Jos is een enorm enthousiaste man van wie zijn hobby steeds professioneler is geworden. Bij de kennismaking kregen we direct een goed beeld van de mogelijkheden en tal van voorbeelden van andere bruiloften te zien. Enige bedenktijd was voor ons niet nodig: tijdens de kennismaking hebben we Jos direct weten te strikken voor onze grote dag.

Een groot pluspunt is dat Jos onze ceremonies met twee camera's heeft gefilmd. In de montage wisselt hij met de verschillende beelden en weet hij deze erg leuk aan elkaar te plakken met de daarbij passende muziek. Het eindresultaat mag er zeker zijn: je ziet er aan af dat er heel veel liefde en tijd is gestopt in de montage. Voor iedereen die op zoek is naar een videograaf met een goede prijs/kwaliteit verhouding is Jos van Vogelpoel zeker een aanrader.      
Hartelijke groet, Joëlle & Antoine     

 

Bruiloft Rene en Karin in Soest

Geplaatst door Karin

Onder het motto beter laat dan nooit!
Jos is echt een aanrader! Hij heeft onze dag mooi vast gelegd
En we kregen echt super snel de dvd's met de film er op!
De muziek erbij was goed! Blij dat we het gedaan hebben! 
Vooral ook omdat je fotograaf helaas wat belangrijke foto momenten heeft gemist!
Dus Jos ook via deze weg bedankt!
Groetjes Karin en Rene     

Bruiloft Asley en Saar

Geplaatst door Saar

Afgelopen 24 augustus 2017 was voor ons een onvergetelijke dag waarop we elkaar te midden van het gezin, familie en vrienden het Ja-woord gaven.

Het weer was prachtig, de sfeer gemoedelijk. Wat onze dag zo speciaal maakte was dat Jos van Vogelpoel de hele dag filmde en dat zo professioneel op de achtergrond. Geweldig om vooral mijn ouders die al aardig op leeftijd zijn op bewegende beelden te zien. Maar ook de kinderen en andere gasten... Écht... Jos raden wij van harte aan!!! Twijfel niet. Hij is een schat van een man die zijn uiterste best heeft gedaan om onze grote dag fantastisch mooi vast te leggen. Hij geniet van zijn vak en wij hopen dat hij nog heel veel mensen blij mag maken als videograaf.

Super bedankt Jos!!! Het ga je goed!