videograaf
trouwfilms 


Een hobby belevenis

Zoals zo velen is het als een hobby begonnen, het heeft me overrompeld maar het blijft voor mij nog steeds een hobby belevenis. Inmiddels heb ik al veel trouwfilms gemaakt en overige gebeurtenissen. Ook maak ik korte filmpjes voor de Digitale Stad Nieuwegein ter ondersteuning van de berichtgeving.bbbcbcc ccbcbbcbcbcc cc
 

Trouwfilms, familiefeesten, thuiskomst, kerkelijke vieringen...

Er zijn veel gebeurtenissen die het waard zijn om ze steeds weer opnieuw te beleven, dat kunnen in de toekomst schitterende documenten zijn. Zoals genoemd trouwfilms maar ook familiefeesten, een thuiskomst van een moeder met de baby, kerkelijke vieringen bv. een doopplechtigheid of een eerste communie, zelfs een opname van een begrafenis kan waardevol zijn, omdat tijdens de afscheidsdienst alle toespraken niet doordringen, of voor nabestaanden die door omstandigheden er niet bij kunnen zijn. De musical bij het einde van de basisschool is later toch een waardevolle herinnering.
Optimale beeld en geluidskwaliteit

Enfin u kunt zelf vast nog wel meer bedenken. Deze site laat u korte momentjes zien, maar er moet wel bij opgemerkt worden dat het belangrijk is waarop u de site afspeelt, de kwaliteit van de beelden kan dan minder zijn. Gegarandeerd wordt dat de beeld en geluidskwaliteit optimaal is als HD DVD of zo men wilt op een Blu-ray Disc (BD) - blue laser optical disc technology. U kunt altijd om een demo vragen.